Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Badkamer lekkage opsporen?

Een plaats waar regelmatig lekkage voorkomt is de badkamer. Een vervelende plek om een lekkage te hebben! Het is namelijk altijd beter om bij lekkage in de badkamer deze niet meer te gebruiken tot het lek gevonden is. Aangezien veel badkamers zich op de 1e etage bevinden is er bij lekkage tevens kans op schade aan de ondergelegen plafonds of muren. Middels professionele lekdetectie kan het lek snel en vakkundig gevonden worden. Voor een dergelijk lekdetectie onderzoek gebruiken wij de meest geavanceerde gereedschappen en apparatuur die u als particulier natuurlijk niet voor handen zult hebben. De apparatuur waar wij mee werken is zeer gevoelig en kan de schade uiterst nauwkeurig bepalen.

Lekdetectie zonder sloopwerkzaamheden!

Begin dus nooit zelf met slopen wanneer u een lek heeft. Om meer lekkage en schade te voorkomen is het veel verstandiger dat u contact op neemt met een professioneel lekdetectie bedrijf. Het opsporen van een lek gebeurt tegenwoordig dus niet meer met grof geschut, maar met hightech apparatuur. Het lek kan zonder slopen worden gevonden.

Zodra het lek in uw badkamer is gelokaliseerd kan de beste aanpak worden bepaald om dit te dichten en de schade te herstellen. De uiteindelijke schade hangt vaak af van de mate waarin het vocht in uw muren of plafonds is getrokken. Zodra u ons inschakelt kunnen wij er voor zorgen dat het lek snel wordt gevonden en de schade en overlast zoveel mogelijk wordt beperkt!

badkamer lekkage afbeelding