Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Daklekkage? Wij vinden de oorzaak!

Daklekkage kan worden veroorzaakt door slecht onderhoud van uw dak, maar natuurlijk ook door bijvoorbeeld stormschade. Wanneer de schade niet door storm is ontstaan, dan ligt de oorzaak vaak bij achterstallig onderhoud van het dak of de dakbedekking. In de meeste gevallen betreft het hier oudere woningen. Toch is daklekkage ook bij nieuwbouw woningen mogelijk. De oorzaak hiervan is dan veelal van bouwtechnische aard.

Hoe de lekkage aan uw dak ook is ontstaan, het is altijd een onaangename verassing. Gelukkig kunnen de specialisten van MTT er voor zorgen dat een lek in uw dak snel worden opgespoord en in veel gevallen ook weer snel worden hersteld. Het opsporen van een daklek kan zonder hakken en breken gebeuren. Onze speciale apparatuur kan de bron van het lek altijd voor u vinden.

Waar zit het lek in uw dak?

Helaas wordt een lekkage in uw dak niet altijd direct zichtbaar. Met name uw dakisolatie kan er voor zorgen dat een groot deel van het binnen gedrongen water eerst wordt opgenomen. Daarnaast kan de isolatie er voor zorgen dat de zichtbare schade op een andere plaats verschijnt, dan de bron van het lek. Dit komt vaak voor bij bitumen dakbedekking, maar ook bij pannendaken is dit goed mogelijk.

Uw partner bij dakproblemen!

Bij de eerste tekenen van een lekkend dak is het verstandig om direct een expert in te schakelen. In de regio Almere helpt MTT u graag met het vinden van uw lekkage en vanzelfsprekend met het herstellen er van. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in de regio wanneer het gaat om lekdetectie en het afwikkelen van de herstelwerkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook de rapportage die u nodig heeft voor de afhandeling met uw verzekeraar. MTT is er om u de zorgen uit handen te nemen!

dak lekkage afbeelding