Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Kelderlekkage verhelpen

Het is nooit prettig om met een lekkage te maken te krijgen. Zeker niet met een lekkage in uw kelder of kruipruimte. Er zijn tal van redenen waardoor er een lekkage kan ontstaan en de ene lekkage is natuurlijk de andere niet. Een lek in uw kelder kan natuurlijk gewoon zijn ontstaan door een gesprongen leiding. Hoewel er ook fundamentele problemen aan ten grondslag kunnen liggen.

In zo'n geval bent u wellicht "blij" wanneer het alleen een gesprongen leiding betreft. Indien de oorzaak van het lek inderdaad fundamenteel is, dan dient er flink wat meer te gebeuren om de lekkage structureel te verhelpen.

Een kelder is nu eenmaal gevoeliger voor lekkages dan andere ruimtes in uw woning. In de meeste gevallen ligt de kelder onder de grond en dat is precies de reden dat hier meer vochtproblemen kunnen ontstaan. Wat voor lek uw echter ook heeft, wij vinden het voor u!

Opsporen kelderlekkage

Het opsporen van een lekkage in de kelder is vaak lastiger dan u denkt. MTT heeft zich echter gespecialiseerd in het opsporen van lekkages zonder dat wij hiervoor hoeven te hakken of breken. Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur die een lekkage zeer nauwkeurig kan lokaliseren. Apparatuur die wij hierbij gebruiken zijn bijvoorbeeld vochtmeters, warmtemeters en dataloggers. Last van een kelderlek, bel ons dan direct!

kelderlekkage afbeelding