Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Op zoek naar een goed lekdetectiebedrijf?

Heeft u last van lekkage en bent u op zoek naar een expert op het gebied van lekdetectie, dan kunnen wij u helpen. Lekkages kunnen veel schade aanrichten en nare gevolgen hebben voor uw woning en niet te vergeten uw gezondheid. De kosten van een lekkage kunnen flink oplopen, zeker wanneer het lek pas laat wordt ontdekt en er een grote gevolgschade is ontstaan. Wanneer de schade op zich al niet erg genoeg is, dan is alles nog vervelender wanneer u daar niet (goed) voor bent verzekerd.

Wat doet een lekdetectiebedrijf precies?

Onze hoofdtaak is natuurlijk het opsporen van lekkages. Een goed lekdetectiebedrijf kan naast het opsporen van uw lekkage er ook voor zorgen dat de reparaties vakkundig worden uitgevoerd. Tevens kunnen zij de rapportage maken voor de verzekeraar, zodat de schade snel en eenvoudig kan worden afgehandeld. Naast deze werkzaamheden kunnen wij u vanzelfsprekend ook adviseren omtrent de preventie van toekomstige lekkages. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van potentiële bronnen van lekkage, zodat deze tijdig vervangen kunnen worden en u een toekomstig lek kunt voorkomen.

Meer weten?

Heeft u direct hulp nodig bij een lek of wilt u meer weten over onze werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en zorgen er voor dat u lekkage vrij kunt (blijven) wonen.

lekdetectiebedrijf afbeelding