Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Lekkage opsporen; wij doen het voor u!

Een lekkage leidt altijd tot veel ongemak. Bijvoorbeeld natte vloeren, muren, plafonds of vieze vochtplekken. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, hoewel u als huiseigenaar niet kunt voorkomen dat er iets met uw leidingnetwerk of riolering gebeurd. In sommige gevallen koopt of bezit u een huis waar een oud stel leidingen in zit met alle vervelende gevolgen van dien. Iedereen die een woning bezit kan te maken krijgen met een lekkage van uw leidingen of afvoeren. In dat geval kunt u zelf gaan zoeken naar de oorzaak van de lekkage, hoewel het verstandiger is om een expert in te schakelen.

Hoe vinden wij u lek?

Het detecteren van een lek (ook wel lekdetectie genoemd) voeren wij altijd met de grootste zorg en deskundigheid uit. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het detecteren van lekkages zonder dat wij hier voor enig hak- of breekwerk hoeven uit te voeren. Een lekkage opsporen dient altijd zorgvuldig te gebeuren en daarvoor hebben wij de juiste apparatuur.

Snel en efficiënt uw lek opsporen!

Wilt u snel van uw lekkage af, dan helpen wij u graag! Bel ons direct voor een afspraak en wij zorgen er voor dat uw lekkage snel gevonden en verholpen is.

lekkage opsporen afbeelding