Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Plafond lekkage? Wees er op tijd bij!

Niemand wil graag een lekkage in één van de plafonds hebben. Toch komt het vaker voor dan u denkt. Er kunnen tal van oorzaken zijn waardoor er een lekkage in uw plafond kan ontstaan. Een kleine breuk in uw dakbedekking, een kapotte of scheef liggende dakpan of een breuk in een waterleiding.

Een dergelijke lekkage is vervelend, want vocht in het plafond laat direct zichtbare vochtvlekken achter op uw plafond en eventueel op uw muren. In sommige gevallen kunnen deze, na het verhelpen van het lek, weer keurig opdrogen zonder zichtbare schade achter te laten. In veel gevallen zal de lekkage echter wel bruine- / schimmelvlekken of kringen achter laten.

In dat geval kan het nodig zijn om het plafond, na het repareren van de lekkage, opnieuw te stucen of te schilderen. Wanneer u een opstalverzekering heeft, dan kunt u dit meestal verhalen bij uw verzekering.

Wat kan lekdetectie Almere voor u doen?

Onze hoofdtaak is natuurlijk het opsporen van uw lekkage. Dit doen wij door middel van professionele apparatuur die uitstekend in staat is om de bron van een lek op te sporen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat wij het lek voor u kunnen vinden.

Zorg er in ieder geval voor dat u er op tijd bij bent en meld de schade aan uw plafond direct. Op deze manier wordt de schade niet groter dan noodzakelijk! Wanneer u snel handelt, dat doen wij dat ook! Het opsporen van de lekkage, het verhelpen van de gevolgschade en de rapportage voor uw verzekering. Wij regelen het allemaal voor u!

plafond lekkage afbeelding