Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Vloerverwarming lekkage? Wij lossen het op!

Vloerverwarming is een genot om te hebben. Er is niets fijner dan 's ochtends met uw blote voeten op uw vloer te lopen en te voelen dat de vloer heerlijk warm is, zelfs wanneer het buiten koud is!

Een vloerverwarmingssysteem is naast een persoonlijke luxe ook een echte toevoeging en upgrade van uw woning. Helaas komt het soms voor dat er een lek ontstaat in het buizensysteem van de vloerverwarming. In dat geval spreken we over vloerverwarming lekkage.

Elke lekkage is natuurlijk al vervelend genoeg. Een lek in uw vloerverwarming is vaak nog vervelender om de reden dat alle buizen natuurlijk in het beton zijn gegoten. Voor het opsporen van de lekkage in uw vloerverwarming is dit geen enkel probleem. Dit kunnen wij zonder breekwerk voor u doen. Of de lekkage zich nu in het deel boven de grond bevind of in het deel er onder. Wij kunnen vloerverwarming lekkage opsporen en repareren!

Herken een lek in uw vloerverwarming

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt zien dat er sprake van een lek is. De meest voor de hand liggende manier is om te kijken naar de druk in het systeem. Is er een constant drukverlies (ook na het bijvullen), dan is er wellicht een lek aanwezig. Heeft u hulp nodig bij het opsporen van een lekkage in uw cv / vloerverwarming installatie? Wij helpen u graag!

Andere zaken waaraan u een lek kunt herkennen zijn bijvoorbeeld: vochtplekken op uw vloer, kromtrekken van laminaat of een muffe lucht die sterker wordt wanneer u op de vloer zit. Maar pas op! De plaats waar de symptomen ontstaan, hoeft niet de plaats te zijn waar het lek zich bevindt. Dat is iets wat wij als Lekdetectiebedrijf graag voor u uitzoeken. Neem daarom snel contact op voor het maken van een afspraak!

lekkage vloerverwarming afbeelding