Lekdetectie in Almere nodig? Bel

Waterleiding lekkage? Wij lossen het op!

In elk huis lopen waterleidingen en zonder dat u zich daar wellicht van bewust bent loopt u daardoor kans op een lekkage van één van deze leidingen. Een water lekkage kan natuurlijk veel overlast veroorzaken. Zeker wanneer het een groot lek betreft. Kleinere lekkages kunnen daarentegen vaak veel langer sluimerend bestaan voordat u het in de gaten heeft. In de meeste gevallen wordt een lekkage van een waterleiding in uw muur, vloer of in de kelder pas zichtbaar zodra er vochtplekken ontstaan.

De oorzaak van een lekke waterleiding is verschillend. Hieronder vindt u een aantal mogelijke oorzaken van water lekkage:

  • Kapot gesprongen leiding
  • Lek in een koppelstuk
  • defect in soldering
  • Verroeste kraan of kapotte kraan
  • Defect in leiding van CV installatie of boiler

waterleiding lekkage opsporen

Ongeacht de oorzaak of locatie van een lek, wij kunnen er voor zorgen dat de bron van uw waterlekkage wordt gevonden. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en technologiën om alle soorten water lekkage te ontdekken. Zelfs wanneer het een lekkage van bijvoorbeeld uw watermeter betreft. Op ons kunt u rekenen!

MTT zorgt er voor dat alles goed wordt geregeld. Vanzelfsprekend te beginnen bij het opsporen van het lek. Dit kunnen wij schadevrij voor u doen. Zodra de oorzaak is gevonden, dan kunnen wij natuurlijk ook het lek voor u dichten en eventuele gevolgschade voor u herstellen. Tot slot stellen wij ook een rapportage op die u kunt inleveren bij uw verzekeringsmaatschappij, indien u voor een dergelijke schade verzekerd bent. Wij nemen u graag het werk uit handen. Bel ons daarom direct zodra u een lek vermoed!

lekkage waterleiding afbeelding